Avis Legal

SOLS PER A AVIS, en endavant SPA, forma part de la FUNDACIÓ TEMPS I COMPROMÍS, endavant TIC amb CIF G-64268360 i amb domicili social al c/ Trèvol, 9-19, CP-08032 Barcelona. SPA és titular del domini «spabuelos.org» i «spavis.org» sota el qual figura el portal web i tots els subdominis i directoris inclosos sota aquest. TIC és el responsable de la nostra base de dades, en compliment de l’article 10 de la Llei 34/2020, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Les teves dades són teves, així que sempre hi pots accedir, canviar el que vulguis o eliminar-les quan ja no siguin necessaris escrivint un mail a improdata@gmail.com

INFORMACIÓ GENERAL

L’accés i l’ús d’aquest portal queda subjecte als termes d’aquest Avís Legal, sens perjudici que l’accés a algun dels serveis pugui precisar l’acceptació d’unes condicions particulars.

Qualsevol ús que es faci del Portal o dels serveis inclosos implicarà l’acceptació dels termes legals d’aquest Avís Legal.

L’accés al Portal i l’ús correcte de la informació que conté són responsabilitat de qui realitza aquestes accions, no sent responsable TiC per l’ús incorrecte, il·lícit o negligent que pogués fer l’usuari.

CONTINGUT

L’objectiu del Portal és promocionar les activitats i serveis que realitza i presta TiC, per la qual cosa la informació que conté no constitueix una oferta vinculant.

El Portal podrà contenir articles sobre diversos temes, el contingut dels quals reflectirà l’opinió dels seus autors, però no necessàriament la de TIC.

TiC no assumirà cap responsabilitat sobre l’ús inadequat dels continguts del vostre lloc web.

TiC es reserva el dret a fer canvis i modificacions dels continguts i/o disseny del Portal sense previ avís en qualsevol moment. Els continguts del portal s’actualitzen periòdicament. Com que l’actualització de la informació no és immediata, us suggerim que comproveu sempre la vigència i exactitud de la mateixa continguda al Portal.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El disseny, contingut i codis font del Portal, així com els logotips, marques i altres signes distintius que hi apareixen, pertanyen a TiC i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial, per la qual cosa l’ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida llevat que hi hagi expressa autorització per escrit de TiC.

VIRUS I ERRORS TECNOLÒGICS

TiC no controla ni garanteix l’absència de virus ni d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions al sistema informàtic de l’usuari (programari i maquinari), documents o arxius. Per això, TIC no es fa responsable dels danys o perjudicis que pateixi l’usuari per l’existència de virus o altres elements al Portal.

TIC no pot garantir l’absència d’errors tecnològics, ni la permanent disponibilitat del Portal i dels serveis continguts en el mateix i, en conseqüència, no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin generar-se per la manca de disponibilitat i errors accés.

SEGURETAT DE LA INFORMACIÓ

TiC no pot garantir que les transmissions d’informació mitjançant Internét siguin totalment segures, ja que intervenen múltiples factors fora del control de TiC.         TiC no es fa responsable dels danys o perjudicis que pateixi l’usuari per possibles contingències a la transmissió d’informació, com ara la pèrdua de dades o accessos no autoritzats de terceres persones.

Tanmateix, us informem que TiC manté una política de seguretat de tractament de dades de caràcter personal d’acord amb la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal.

PUBLICITAT

En cas que TiC inserís publicitat de terceres empreses anunciants que considerés d’interès de l’usuari, us informem que TiC no facilita informació de l’usuari als anunciants, excepte dades estadístiques anònimes sobre la utilització del Portal, a fi que es pugui millorar el servei i oferir productes d’acord amb les expectatives dels usuaris.

Tot i això, TiC us informa que els anunciants i proveïdors, mitjançant les cookies, poden tenir la possibilitat d’obtenir informació sobre l’usuari, els usos que fa dels serveis i els seus moviments a través de la xarxa. Per no tenir vinculació amb els usos que pugui realitzar l’empresa anunciant d’aquesta informació, TiC no es fa responsable de la recollida d’informació per aquestes empreses.

LINKS A ALTRES PÀGINES WEB

TiC pot facilitar en aquest lloc web, links a pàgines web d’altres societats i associacions, però no subscriu ni es responsabilitza obligatòriament dels continguts d’aquestes pàgines. La finalitat de publicar accessos a aquestes pàgines sempre és informativa.

No es permetrà lenllaç de cap pàgina web o duna adreça de correu electrònic al Portal, excepte amb autorització expressa per escrit de TiC, que podrà ser revocada en qualsevol moment. L’establiment de l’enllaç no suposarà cap tipus d’acord, contracte, patrocini ni recomanació per part de TiC de la pàgina que faci aquest enllaç.

CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT

En compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, TiC respectarà la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels usuaris del Portal, mitjançant l’observança de la matèria vigent sobre protecció dades de caràcter personal.

En proporcionar les vostres dades de caràcter personal a través dels formularis electrònics del Portal, esteu consentint que TiC pugui tractar aquestes dades en els termes d’aquesta clàusula de confidencialitat.

Us informem que TiC és el responsable del fitxer en què les vostres dades personals recollides seran tractades confidencialment amb l’única finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, facilitar la informació i/o serveis que és sol·liciti, així com aquells que creiem puguin ser del vostre interès. Així mateix, us informem que determinades preguntes de formularis, que vindran convenientment assenyalades, exigeixen que obligatòriament siguin contestades per poder atendre la seva petició.

TiC es compromet a no comunicar les vostres dades personals a tercers aliens a TiC. Se n’exceptuen els supòsits en què, d’acord amb la finalitat perquè s’obtinguin les dades, calgui cedir-les a persones que actuïn en nom o representació de TiC o en relació amb el negoci de TiC.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals que puguin obrar al nostre fitxer, podeu adreçar-vos mitjançant carta a “FUNDACIÓ TEMPS I COMPROMÍS”, c/Trèvol, 9-19 08032 Barcelona o enviar un correu electrònic a la següent adreça: info@tempsicompromis.org

Per poder tractar la vostra sol·licitud, requerim que consenti que TiC pugui tractar i cedir aquestes dades en els termes d’aquesta clàusula de confidencialitat.