El meu nét i jo

En aquesta secció plantejarem TEMES i ARTICLES RELACIONATS d'una manera pràctica i reflexiva que tinguin a veure en la nostra relació com a avis amb els nostres néts. En cada presentació hi haurà una oportunitat de respondre i d'opinar. Els temes aniran sorgint de les vostres propostes, inquietuds i necessitats expressades en l'àrea de CONSULTES.

Temes relacionats

¿ÀVIASTRA, JO?

ÀVIA DELS NETS DEL MEU MARIT. UNA EXPERIÈNCIA D’ÀVIA Quan em vaig casar amb el…
El meu nét i jo
Cocktail d’estiu: néts, avis i vacances
Temes relacionats
Avis, avui tenim un paper important per exercir
Temes relacionats
Quina importància té l’humor a la família?

Temes de consulta

És una finestra oberta per poder tenir una comunicació i assessorament sobre temes reals que ens afecten i preocupen, que de manera anònima intentarem respondre.

Comptem amb la psicòloga Ester Martínez, que col·laborarà en aquesta secció.

Veure consultes

Col·labora amb nosaltres

Tens temes, preguntes, consultes…? Escriu-nos i col·labora.

Escriu-nos

Temas
Nom
Nom
Nom
Cognoms
Arxiu adjunt
Maximum upload size: 10MB
Consentimiento