Skip to main content
SPA News

1er Aniversari de “SPA”!

By 28/02/2023No Comments

Aquest mes de febrer per a SPA “Solo para Abuelos – Sols per Avis”, sempre serà un mes carregat d’emocions i vivències inoblidables per a tots els que vam viure de prop aquest projecte, i el vam viure amb intensitat , il·lusió, inexperiència i també alguna que altra por.

La nostra gran aliada sempre va ser la pregària, i això va ser, és i serà la força que ens permet caminar i dir avui, amb gran goig que finalment, després de més d’un any de molta feina, el nostre “somni” es feia realitat al febrer 2022.

La web sortia en dos idiomes (castellà i català),  ja que teníem molt clar que volíem arribar al major nombre de persones possible i sortia sobre tot, amb l’ajuda de Déu i amb la convicció que aquesta web, era una finestra que s’obria amb diversitat de continguts i que proporcionaria eines útils a tots aquells avis i àvies que, com nosaltres, tenen els seus cors atrapats en aquesta meravellosa xarxa que els nostres néts teixeixen, sense que ells en siguin prou conscients, quan arriben a les nostres vides, i en la qual romandrem feliçment atrapats per sempre.

El nostre desig com avis cristians, totalment intencionals, era tenir un impacte integral (emocional, intel·lectual i espiritual) en les nostres famílies, a més de connectar els cors i unir generacions, i a més poder celebrar trobades presencials era una cosa que també contemplàvem i que per fi vam poder gaudir de la nostra primera “xerrada-berenar” el passat mes de Desembre. És un espai on podem conèixer-nos, relacionar-nos i alhora aprendre junts, destacant que al final de cada xerrada s’obre un espai col·loqui molt interessant.

La inscripció es fa fàcilment a través de la nostra web. Així que, si encara no has gaudit d’una d’aquestes xerrades des d’aquí t’animem a inscriure’t a la pròxima que serà divendres  5 de maig. No te la perdis!!

Per part nostra només ens queda agrair a Déu la possibilitat  que durant aquest any hàgim pogut estar més a prop vostre.

Gràcies per seguir-nos!

L’equip de SPA

SPA

Deixa una resposta