Skip to main content
Avis pregeu per mi

A la meva estimada néta Caterina

A la meva estimada néta Caterina:

Ja s’acosta el teu naixement i tinc la meva ànima plena de goig i alegria amb desitjos d’expressar-te que ets un regal més del cel per a la meva vida i un bell brot de benedicció per a aquesta família. Per això avui vull deixar plasmat en aquestes línies totes les benediccions que desitjo per a tu:

La meva nena bonica, princesa de papi i mami, estel per al teu germanet, far per a aquesta família, així com el teu nom ho indica véns pura i neta, i jo et beneeixo per a què tot el que és veritable, tot el que es honest, tot el que és just , tot el que és PUR, tot el que és amable, tot el que és de bon nom; si hi ha cap virtut, si alguna cosa digna de lloança, això sigui el teu caminar a la vida.

Que la FORÇA i l’HONOR siguin la teva vestidura.

Que siguis exemple en paraula, conducta, amor, esperit i fe. També en coneixement, longanimitat, bondat i amor sincer.

Et beneeixo per a què siguis neta de mans i de cor pur; per a què mai no ocupis la teva ànima en coses vanes, ni juris amb engany, i aconsegueixis la promesa de veure Déu per aquestes virtuts.

Et beneeixo per a què des de nena sempre obris la teva boca amb saviesa, i la llei de clemència estigui als teus llavis; per a què li estenguis la mà al necessitat i al menesterós.

Prego per a què la Gràcia de l’Altíssim i Sublim Déu es vessi sobre tu des del teu naixement, i el seu Amor incomparable et cobreixi, et guardi i ompli el teu cor.

Et beneeixo per a què siguis per a tothom qui et conegui, la nena més bonica, la Rosa de Sarón i el Lliri de les Valls.

Et beneeixo per a què siguis en el futur una dona virtuosa i la teva estima sobrepassi  les pedres precioses, i el teu Creador et doni puresa de llavis per a què l’invoquis eternament….

Ets l’herència de Déu per als teus pares, i l’alegria de la teva àvia, seràs anomenada plançó de Déu, hort de reg per a la seva glòria……

Amb tot l’amor de la meva ànima, et beneeixo!

La teva àvia

Xènia

Xènia Attias

Viu a Santo Domingo (R. Dominicana) Col·laboradora de ABUELOS CON LEGADO (R. Dominicana)

One Comment

  • Agnès ha dit:

    Preciosa oració, que El Senyor segur que ha escoltat. Sigues constant i Ell et donarà el que desitja el teu cor.
    Moltes benediccions vindràn a través de la Caterina!

Deixa una resposta