Skip to main content
Editorial

Abraçant la Tardor – Benvingut Tardor

By 19/09/2023No Comments

Estimats avis,

L’estiu ja ha quedat enrere, amb totes les seves experiències, les seves aventures i l’extrema calor. El nou curs escolar ja ha començat. Som a la tardor.

Què té la tardor que ens encanta tant? És l’arribada d’un clima més fresc; serà l’olor del cafè amb llet de civada de cada matí; serà el passeig tranquil de les tardes; o serà la paleta d’aquests colors intensos que Déu fa servir per pintar els nostres paisatges tardorencs?

Sabies que la tardor és fantàstica, perquè les fulles van envellint i omplint els nostres carrers i jardins? Quan el clima es torna més fresc, les fulles caduques entren a la seva última etapa de vida. La clorofil·la verda es descompon i desapareix, permetent que els pigments vermells i grocs donin a conèixer la seva bella i acolorida presència.

Aleshores és quan en aixecar-nos del llit al matí es requereix que fem estiraments, quan les nostres arrugues ens miren al mirall i quan els caixers dels supermercats ens diuen si tenim dret als descomptes oferts per a gent gran. És quan ens hem de recordar que ENVELLIR és un procés bonic de la vida dissenyat per Déu.

Déu ens crida i ens convida a portar la Seva imatge en totes les etapes de la vida, i la seva imatge sempre és singular, única i sorprenent!

En nom de tot l’equip de SPA, volem desitjar-vos una tardor bonica i plena de noves experiències i oportunitats per créixer com a avis cristians intencionals.

Si t’ha agradat, ho pots compartir amb nosaltres. Ens ajudarà a continuar treballant en aquest projecte que és de tots i per a TOTS.

SPA

Deixa una resposta