Skip to main content
Editorial

Avis Intencionals

Hem començat un any nou. Deixem enrere aquest temps tan bonic i alhora estressant que és el Nadal. Esperem que hàgiu gaudit d’aquestes festes juntament amb els vostres.

Durant els primers dies d’aquest any segur que ens acompanyen bons desitjos, nous propòsits i noves esperances.

Cada any porta noves oportunitats però també noves incerteses. Ens preguntem: Què ens espera? Potser tensions econòmiques anunciades i que s’acosten per a moltes famílies; potser situacions inesperades, i un llarg etc.

Però del que no hi ha cap dubte és que ens portarà moments fantàstics per a seguir construint relacions intencionals amb els nostres néts.

Ara és temps de fer-nos algunes preguntes clau: Com ens agradaria connectar millor amb els nostres néts? i… Què ens agradaria millorar o canviar en la nostra relació amb ells? Anota les respostes i posa fil a l’agulla!!  Les grans relacions no passen casualment. Necessiten una planificació curosa, temps i consistència. Escriu-les al teu calendari. Per passar d’una idea a una acció, cal una data. Així que aquest any fes-te un pla i decideix ser un avi/a millor. Perquè ser avi/a intencional és important.

Gràcies per acompanyar-nos durant el 2022. Desitgem caminar junts en aquest 2023, per continuar sent una iniciativa d’Avis/es Cristians/nes Intencionals. T’uneixes amb nosaltres? T’animes a promoure SPA entre les teves amistats? T’esperem amb els braços oberts.

Feliç any 2023!!!

Víctor Miron

Orientador Familiar. Màster en Educació Familiar. Nascut a Barcelona, ​​casat, té 3 fills i 6 néts.

Deixa una resposta