Skip to main content
Temes relacionats

Declaració a les nostres netes

Un bon propòsit per a aquest any

No sé si t’has plantejat alguna vegada tenir la teva pròpia declaració com a avi o àvia amb relació amb els teus fills i nets.

Si mai no ho has fet, permet-me que avui et proposi que prenguis la iniciativa. Que escriguis la teva pròpia declaració com avis, com un bon propòsit per a la teva família en aquest any nou que acabem d’estrenar.

Aquesta és la nostra declaració com avis:          

Guiarem: Amb l’ajuda de Déu les nostres nétes  Martina i Aina

Recolzant: I reforçant així, la labor dels seus pares.

Això ajudarà:   A unir les generacions i intensificarà l’amor entre tots. Nodrint al mateix temps la família.

Orarem per: Els nostres fills i netes amb passió i propòsit. Pels fills: la seva dependència de Déu, l’educació de les seves filles, la transmissió de la seva fe a elles… Per les netes: Per a què arribin al coneixement de Jesús, la seva integració a l’església, pel seu institut, escola, els seus mestres, els seus companys i futures relacions.

Saviesa: La hi demanarem al nostre Déu sempre per enfocar-nos en el que és correcte, el que és bo, en allò que a Ell li agrada.

En el cas: Que ho necessitin, estarem disponibles perquè la família és el primer. I DÉU EN TOT.         

Ajudarem: A restaurar les seves relacions, per bé de la família.

Intentarem: Amb l’ajuda de Déu. Ser per a elles un referent, malgrat les nostres imperfeccions, que les ajudi a descobrir aquest Jesús que tant les estima i que va morir per elles. De tal manera que Jesús estigui present, en tots els moments de les seves vides, tan a prop com el respirar!!!

Per a què:  Quan arribi el dia que nosaltres ja no hi serem.

Y malgrat: Les influències d’aquesta societat en què es desenvolupen.

A Elles: Els hagi servit per a creure que Déu les estima profundament i que Jesús va morir per elles. Aquest és el nostre desig més gran, que el reconeguin com el seu Salvador. I que sàpiguen que Ell té un propòsit per a cada una de les seves vides.

 

Diu la  BÍBLIA             Deuteronomi 4: 9  “Tanmateix, estigues atent i mira bé de no oblidar mai els fets que els teus ulls han contemplat. Que durant tota la vida no se t’esborrin de la memòria: fes-los conèixer als teus fills i als fills dels teus fills”.

Reconeixem que som uns pares i avis imperfectes, però amb l’ajuda de Déu, volem deixar als nostres fills i netes uns valors cristians sòlids que els protegeixin i els allunyin del mal, a més d’impulsar-los a portar a altres persones als peus de Jesús.

Lidia Frutos

Àvia de 2 nétes i viu a Viladecans (Barcelona)

Deixa una resposta