Skip to main content
Llibres

Desde que soy abuela ya no me pinto los labios

By 07/02/2022febrer 16th, 2022No Comments

 Molt s’ha escrit sobre la família a la nostra literatura, però molt poc sobre els avis i la tercera edat. Aquest és un llibre ideal per a aquells que ja hagin estat avis o que els interessi el tema.

Uns avis o àvies són estrictes, altres molt consentidors. Uns són vells, altres més joves, però tots, avis i àvies, són fonamentals en el creixement emocional dels nostres fills. No hi ha substituts dels pares, però allò que definitivament s’acosta més a l’amor pels fills són els avis. La protecció i l’afecte que demostren i l’amor incondicional dels avis són incomparables. Les seves històries són tresors posats en paraules que ens donen a les generacions més joves un sentit d’identitat… No hi ha res com els avis per ajudar-nos a cuidar els fills.

“DESDE QUE SOY ABUELA YA NO ME PINTO LOS LABIOS”. És un excel·lent llibre-guia per a tot avi o àvia d’avui. Escrit d’una manera molt clara i directa per dues autores, amb una dilatada experiència i per cert del nostre país. És molt interessant veure en el llibre com involucren l’espiritualitat amb la seva funció d’àvies. És molt senzill d’entendre i molt pràctic als consells. Altament recomanable per continuar aprenent a ser avis. El llibre acaba amb una sèrie d’entrevistes a alguns avis i àvies molt coneguts a casa nostre.

Les autores

  • Ester Martínez, reconeguda psicòloga autora d’altres llibres com Transmissió de valors des de l’educació emocional, Papàs ajudeu-me!, Segona part i Psicologia per la Vida diària.

  • Cesca Planagumà, experta i assessora familiar. Cofundadora i Vicepresidenta durant molts anys de l’Associació De Família a Família.

 

Donatiu llibre 14€ (+ despeses enviament). Contactar con: victor@spavis.org o fes un BIZUM a +34 667 605 744

 

 

SPA