Skip to main content
Peli del mes

En guerra con mi abuelo

By 09/02/2022febrer 18th, 2022No Comments

Què passaria si et traguessin de la teva habitació perquè vingués a viure en ella el teu avi i s’instal·lés en ella un avi rondinaire? Com reaccionaries?

És una típica i simpàtica comèdia familiar sobre la lluita generacional que es produeix entre un avi i un nét. Realitzada el 2020 amb bon repartiment, El guió de Tom J. Astle i Matt Ember basada en la novel·la homònima de Robert Kimmel Smith, i dirigida per Tim Hill, especialitzat en comèdies infantils. Pel·lícula que donarà un munt de gags que et treuen la rialla instantània i et dona bones idees per a la guerra generacional. Un dels meus néts en acabar la pel·lícula em va comentar: “Gràcies avi per convidar-me a veure la pel·lícula. Ara tinc moltes idees de com fer-te la guerra. Ja, ja, ja…”

És una pel·lícula per a passar una bona estona al costat dels teus néts, i riure’t amb les aventures del nét i l’avi i la guerra que es tenen entre ells!

SINOPSI

El jove Peter es veu obligat a abandonar la seva habitació quan el seu avi Ed (Robert De Niro) recentment enviduat es muda a la seva casa. L’ànima li cau als peus al jovenét Peter quan es veu obligat a deixar la seva cambra per traslladar-se a les golfes. D’aquesta manera, Peter, amb l’ajuda dels seus amics, veu com a única opció per a reprendre la seva cambra declarar-li la guerra al seu avi per a fer-li abandonar l’habitació, però Ed és un testarrut i no l’hi posarà gens fàcil.

Si vols veure un tràiler-

 

 

 

SPA