Skip to main content
SPA CharlasSPA News

Genètica o entorn

El dia 26 de gener vam tenir la primera xerrada d’aquest any 2024. Va ser una trobada esperada i com és habitual, amb l’ambient carregat de ganes de gaudir d’una bona tarda, acompanyats per un nombrós grup d’àvies i avis, i gaudint d’una interessant xerrada. Acompanyats d’un berenar, el remat final va ser una interessant xerrada que el Dr. Dídac Frutos ens va compartir.

Què els donem o transmetem als nostres néts? Influeix més la càrrega genètica o l’ambient on es desenvolupen?

Ens va conduir des del saber popular que diu: “De tal buc, tal eixam” i “Qui al seu pare s’assembla, honra mereix”, fins als darrers avenços en genètica, explicat d’una manera fàcil i senzilla. Ens va explicar que és una barreja de les dues opcions; la transmissió genètica existeix, però la resta de les influències provenen de l’ambient on es desenvolupen els nostres néts.

Us convidem a escoltar aquesta xerrada i, si voleu compartir algun dubte o consulta, no deixeu de fer-ho. Totes rebran resposta.

Gràcies per seguir-nos! Deixa el teu comentari; pots contribuir a continuar mantenint el projecte, fent-nos un donatiu www.spabuelos.org/donativos

José Luis Aguirre

Viu a Viladecans (Barcelona), és avi de dues nétes.

Deixa una resposta