Skip to main content
SPA News

SPA a TV2 – ONA PAU

Gràcies a Déu, aquesta iniciativa, cada cop, s’està fent més present i visualitzant als mitjans de difusió com és la TV i la RÀDIO.

En aquest butlletí volem fer esment que al llarg de l’anterior mes, se’ns ha convidat a explicar aquesta iniciativa que està inspirada per i per a avis.

A banda les xerrades i conferències que venim fent, on visibilitzem temes actuals i pràctics inspirats en les necessitats que nosaltres, els avis necessitem en les famílies i pel que fa als nostres néts.

A l’apartat de TV

Víctor i Cesca van estar convidats al programa Bones Notícies de TV2 (a nivell estatal), que es va emetre el dia 22 d’octubre d’aquest any 2023, on van poder compartir com deixar un llegat de valors permanents i sòlids als nostres néts.

Tenint en compte que el 20% de la societat espanyola té 65 anys o més. La seva contribució a les famílies és fonamental, i va des del suport econòmic fins a la cura dels néts.

Adjuntem l’entrevista;

(Si ho desitges, pots activar els comentaris en català)

A l’apartat de RÀDIOJosé Luis i Lidia van estar convidats al programa de “Fem un cafè”, on Hèctor Rivas (conductor del programa). Va presentar a tots els cafeters i cafeteres aquesta iniciativa de  SPAvis. Van parlar de la importància dels avis a la família, i als néts. També de relacions i com podem ser transmissors intencionals d’un llegat de valors i de fe.

Adjuntem l’entrevista;

(Si ho desitges, pots activar els comentaris en català)

José Luis Aguirre

Viu a Viladecans (Barcelona), és avi de dues nétes.

Deixa una resposta